Over de Talenkoffer

Onze expertise omvat vertalingen tussen het Nederlands en Duits, begeleiding in diverse vakken, en tolken voor openbare diensten en bedrijven. We zijn actief over West- en Oost-Vlaanderen voor bijlessen en in Vlaanderen voor Vertalingen en tolkdiensten.

Onze beëdigde tolkdiensten

Wie is Dirk Laureys?
Dirk Laureys is niet alleen een ervaren vertaler en beëdigd tolk in het Nederlands en Duits, maar ook een onderwijzer in hart en ziel. Zijn reis begon met een liefde voor de Duitse taal, die al snel uitgroeide tot een breed spectrum van taalkundige en historische kennis. Met een achtergrond als historicus heeft Dirk vakken zoals geschiedenis, aardrijkskunde, en de vier landstalen volledig omarmd.

Wat maakt de Talenkoffer uniek?

1. Ervaring en Deskundigheid: Met meer dan twee decennia ervaring in vertalen, tolken en onderwijs is ‘De Talenkoffer’ gebouwd op een fundament van expertise en deskundigheid.

2. Individuele Aandacht: Wij begrijpen dat elke klant uniek is. Onze diensten worden op maat gemaakt om te voldoen aan specifieke behoeften, of het nu gaat om vertalingen, tolkdiensten of studiebegeleiding.

3.Toewijding aan Educatie: Onze passie voor onderwijs gaat verder dan vertalingen en tolken. Met studiebegeleiding streven we ernaar studenten te inspireren, te begeleiden en te helpen slagen in hun academische reis.

Ik wil samenwerken

Contacteer ons voor meer info over onze diensten of om persoonlijk kennis te maken.

Neem contact op

Contacteer ons

© 2024 Talenkoffer | Cookie policy | Website by standout